Casumos kamp mot tristessen

Det finns en uppsjö av spelsajter i Sverige, men det är inte många av dem som verkar ta sitt jobb på lika stort allvar som Casumo. Detta spelbolag har nämligen antagit ett motto som innebär att deras främsta mål är att totalt utrota all tristess.

Tristess

För att åstadkomma detta har de bl.a. installerat kameror i ett antal taxibilar i Oslo. Dessa kameror mäter av passagerarnas tristess-nivå. Vid åkturens slut behöver man bara betala för den del av sträckan som var underhållande och man belönas även med gratis spelcheckar på Casumo.
Dagens media skriver mer om den roliga kampanjen här.

Casumo-äventyret

Är du en av dem som är uttråkad och dessutom har tröttnat på de vanliga casinosajterna så kan vi rekommendera Casumo-äventyret. Casumo har utvecklats till att bli så mycket mer än en vanlig spelsajt. Här tar man saker och ting till en helt annan nivå. På Casumo är det inte bara spelet som är viktigt, här har allt du gör betydelse och bidrar till ditt sammanlagda Casumo-äventyr.

När du registrerar dig skapas din egen Casumo-avatar som sedan hjälper dig att samla poäng. Skillnaden från andra spelsajter är att du här kan få poäng för andra saker än spel. Att dela sin upplevelse på Facebook eller andra sociala medier ger till exempel extra poäng. Samla poäng och uppgradera din och din avatars nivå för att få tillgång till fler förmåner och fina priser.

Tveka inte, ta chansen och upplev en helt ny spelupplevelse. Att vinstchanserna och själva vinsternas nivå förbättras förvärrar ju inte saken. Nya upplevelser är det som ger de mycket välbehövliga, kickarna här i livet. Så häng inte kvar vid det gamla, testa något nytt, utvecklas och ta del av en ny, fräsch aktivitet som du aldrig upplevt tidigare.